VIDEO: Cum arată ediția Kollector a jocului Mortal Kombat 1. Ce bonusuri sunt incluse

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2023
VIDEO: Cum arată ediția Kollector a jocului Mortal Kombat 1. Ce bonusuri sunt incluse
Foto: WB Games

În urma dezvăluirii jocului Mortal Kombat 1, care urmează să fie lansat în toamna acestui an, WB Games a revenit cu detalii privind ediția de colecție a jocului: Mortal Kombat 1 Kollector ’s Edition.

Publisher-ul a oferit un tabel comparativ care scoate în evidență bonusurile pe care le vor primi cei care optează pentru cele trei ediții ale jocului Mortal Kombat 1: Standard, Premium Edition și Kollector’s Edition.

Mortal Kombat 1 Kollector
Foto: WB Games

Premium Edition va include Kombat Pack (ce va conferi early access la șase personaje noi, noi kameo fighters, un skin pentru Johnny Cage cu înfățișarea actorului Jean-Claude Van Damme și 1250 de Dragon Krystals, moneda in-game din MK1) si va fi disponibil de pe 14 septembrie.

Colecționarii vor avea la dispoziție Mortal Kombat 1 Kollector’s Edition, ce va fi disponibil în format fizic doar pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S și va include tot conținutul din Premium Edition, alături de o statuetă a personajului Liu Kang, un skin exclusiv pentru acesta, trei print-uri exclusive, o carcasă metalică și încă 1450 de Dragon Krystals. La rândul său, Kollector’s Edition va fi disponibil din 14 septembrie.

Mortal Kombat 1 Kollector
Foto: WB Games

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Mortal Kombat 1 vor primi personajul jucabil Shang Tsung, iar cei care precomandă pentru platformele PS5 și Xbox Series X|S vor putea participa în sesiunea de testare beta pentru Mortal Kombat 1, ce va avea loc în august 2023.

Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch.

Sursa: Mortal Kombat Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News