VIDEO: Death Stranding 2: On The Beach va fi lansat pentru PS5. Când ar urma să-și facă apariția jocul

Autor: Cosmin Aionita | 08.02.2024
VIDEO: Death Stranding 2: On The Beach va fi lansat pentru PS5. Când ar urma să-și facă apariția jocul
Foto: Kojima Productions

Pe lângă noua versiune a jocului Until Dawn pentru PS5 și PC, un alt zvon confirmat în cadrul recentei ediții State of Play a fost și cel legat de subtitlul pentru Death Stranding 2. Într-adevăr, denumirea completă a viitorului joc realizat de Kojima Productions va fi Death Stranding 2: On The Beach, iar acesta urmează să fie lansat în 2025, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

În Death Stranding 2, Sam și aliații săi vor pleca într-o nouă misiune, cea de a salva și umanitatea din afara UCA (United Cities of America). Celelalte părți ale lumii ascund, bineînțeles, noi inamici, noi obstacole de depășit dar și o întrebare năucitoare: oare ar trebui omenirea reunită și reconectată? Întrebare la care promite să răspundă legendarul designer Hideo Kojima.

Distribuția din On The Beach va reuni numele mari din primul joc al seriei, precum actorii Norman Reedus, Léa Seydoux și Troy Baker, alături de nou-veniții Elle Fanning, Shioli Kutsuna și cunoscutul regizor George Miller, laureat al premiilor Oscar.

Pentru acest titlu, lui Hideo Kojima i se va alătura Yoji Shinkawa, care se va ocupa de direcția de design a personajelor și mașinăriilor din Death Stranding 2, iar Ludvig Forssell va fi responsabil, din nou, cu direcția muzicală a jocului.

Death Stranding 2: On The Beach urmează să fie lansat în cursul anului 2025, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: Kojima Productions

Urmărește Go4Games.ro pe Google News