Until Dawn va beneficia de un remake pe PlayStation 5 și PC. Când se lansează

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2024
Until Dawn va beneficia de un remake pe PlayStation 5 și PC. Când se lansează
Foto: Sony Interactive Entertainment

Zvonurile s-au adeverit din nou: Sony Interactive Entertainment a anunțat ca lucrează, împreună cu studioul Ballistic Moon, la o nouă versiune a jocului horror Until Dawn. Aceasta urmează să fie lansată în cursul anului 2024, atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PC!

Conform descrierii oficiale, noua versiune de Until Dawn a fost refăcută complet cu ajutorul Unreal Engine 5, cu personaje, decoruri, efecte speciale și animații îmbunătățite. Noua ediție va trece, de la perspectivele fixe din jocul pentru PS4, la o cameră third person tradițională, ce va permite explorarea în detaliu a mediilor de joc. De asemenea, producătorii promit că noul Until Dawn va beneficia și de locații noi, noi posibilități de interacțiuni, precum și noi obiecte colecționabile.

De asemenea, noua ediție a jocului va include o coloană sonoră nouă, compusă de Mark Korven, muzician cunoscut pentru soundtrack-urile unor filme și seriale precum The Lighthouse, The Terror, The Black Phone, Resident Evil: Welcome to Raccoon City sau Night Swim.

Noua ediție a jocului Until Dawn urmează să-și facă apariția în cursul acestui an, pentru PlayStation 5 și PC. Versiunea inițială este disponibilă în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Until Dawn
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News