VIDEO: Grand Theft Auto VI, dezvăluit cu primul trailer oficial. Când se lansează jocul și pentru ce platforme

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2023
VIDEO: Grand Theft Auto VI, dezvăluit cu primul trailer oficial. Când se lansează jocul și pentru ce platforme
Foto: Rockstar Games

În urma unui leak apărut pe Internet, Rockstar Games nu a mai așteptat termenul promis inițial, lansând mai devreme primul trailer oficial pentru Grand Theft Auto VI. Într-adevăr, după ani de speculații în acest sens, acesta este titlul oficial al noului joc GTA: Grand Theft Auto VI.

Grand Theft Auto VI continuă eforturile noastre de a împinge limitele a ceea ce este posibil în materie de experiente open-world captivante, bazate pe poveste. Suntem încântați să împărtășim această noua viziune cu jucătorii de pretutindeni.

– Sam Houser, fondator Rockstar Games

Acțiunea din GTA VI se va desfășura în statul american fictiv Leonida, din care face parte și o cunoștință mai veche a fanilor seriei: orașul Vice City. Iar în trailer-ul de mai sus puteți face cunoștință cu prima protagonistă (de gen feminin) din istoria seriei GTA: Lucia.

Deși comunicatul de presă oficial este foarte zgârcit în privința altor detalii despre GTA VI, aflăm totuși că Rockstar Games își aniversează 25 de ani de activitate prin atingerea unor noi borne de vânzări: GTA V a depășit 190 de milioane de exemplare comercializate la nivel mondial, în timp ce seria Red Dead Redemption s-a vândut în peste 81 de milioane de exemplare.

Conform anunțului oficial, Grand Theft Auto VI urmează să fie lansat în 2025 pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Sursa: Take-Two Interactive

Urmărește Go4Games.ro pe Google News