VIDEO: Mortal Kombat 1 – Quan Chi Gameplay Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2023
VIDEO: Mortal Kombat 1 – Quan Chi Gameplay Trailer
Foto: WB Games

WB Games și NetherRealm Studios au lansat un nou trailer pentru Mortal Kombat 1, prezentând astfel unul dintre luptătorii suplimentari incluși în Kombat Pack: Quan Chi. Apărut pentru prima oară în cadrul seriei în Mortal Kombat 4 (1997), Quan Chi revine cu noi mișcări speciale și noi fatalități, după cum puteți vedea în secvențele de mai jos. În trailer-ul dedicat lui Quan Chi, își face apariția și un nou Kameo Fighter – Khameleon –, inclusă la rândul său în Kombat Pack-ul pentru Mortal Kombat 1.

În Mortal Kombat 1, avem parte de un univers MK renăscut, creat de Zeul Focului Liu Kang, în care regăsim versiuni complet reimaginate ale unor personaje clasice din serie, precum și un nou sistem de luptă, moduri de joc noi, lovituri și mișcări mai violente ca niciodată, Kameo Fighters și multe altele.

Mortal Kombat 1 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch.

Quan Chi va fi disponibil pentru posesorii de Kombat Pack sau Premium Edition începând cu 14 decembrie 2023. O săptămână mai târziu, pe 21 decembrie, Quan Chi va putea fi achiziționat și separat. Khameleon va fi adăugată distribuției de Kameo Fighters în luna ianuarie 2024.

Sursa: Mortal Kombat YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News