VIDEO: Personaje noi dezvăluite pentru Mortal Kombat 1. Ce luptători vor fi incluși în Kombat Pack

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2023
VIDEO: Personaje noi dezvăluite pentru Mortal Kombat 1. Ce luptători vor fi incluși în Kombat Pack
Foto: WB Games

Cu ocazia San Diego Comic Con, NetherRealm Studios a publicat două trailere noi pentru Mortal Kombat 1, dezvăluind astfel o serie nouă de personaje jucabile din acest nou titlu al seriei, precum și luptătorii ce vor fi adăugați prin intermediul pachetului Kombat Pack. Astfel, după cum puteți vedea în secvențele de mai jos, Li Mei (ce a debutat în Mortal Kombat: Deadly Alliance), Tanya (apărută pentru prima oară în Mortal Kombat 4) și Baraka (veteran al seriei, ce a debutat în Mortal Kombat 2) vor fi disponibili drept personaje jucabile în MK1, în timp ce Darrius (Mortal Kombat: Deception) va fi inclus drept Kameo Fighter.

În privința luptătorilor ce vor fi adăugați prin intermediul pachetului Kombat Pack pentru Mortal Kombat 1, avem din nou parte de o distribuție egal împărțită între personaje caracteristice universului MK, precum Quan Chi, Ermac și Takeda, acompaniate de “invitați speciali”: Homelander (The Boys, bazat pe actorul Antony Starr, va fi disponibil în primăvara anului 2024), Peacemaker (universul DC, bazat pe actorul John Cena) și Omni-Man (Invincible).

În Mortal Kombat 1, vom avea parte de un univers MK renăscut, creat de Zeul Focului Liu Kang, în care vom regăsi versiuni complet reimaginate ale unor personaje clasice din serie, precum și un nou sistem de luptă, moduri de joc noi, lovituri și mișcări mai violente ca niciodată și multe altele.

Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch.

Sursa: PlayStation YouTube, Mortal Kombat YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News