VIDEO: Street Fighter 6 primește trailere finale înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 29.05.2023
VIDEO: Street Fighter 6 primește trailere finale înainte de lansare
Foto: Capcom

Capcom a publicat trailerele finale pentru Street Fighter 6, chiar înainte de lansarea jocului, programată pentru sfârșitul acestei săptămâni. Dintre acestea, trailer-ul „Your Story” a putut fi viziona și în cadrul PlayStation Showcase, fiind realizat din secvențe de gameplay din joc; în schimb, trailer-ul de lansare îl are în prim plan pe nimeni altul decât cunoscutul rapper Lil Wayne, un fan declarat al seriei.

Modul de joc World Tour din Street Fighter 6 îi va permite jucătorului să își creeze propriul avatar, cu numeroase opțiuni de personalizare. Pe măsura ce va progresa prin modul Story, acest personaj își va îmbunătăți caracteristicile și capabilitățile prin lupte de stradă (Street Fights) împotriva unei distribuții variate de NPC-uri. De asemenea, se vor putea întâlni cu maeștri precum Ryu sau Chun-Li, de la care vor învăța mișcări speciale noi.

Jucătorii își vor putea duce personajele astfel create în Battle Hub, ce va servi drept lobby pentru a putea iniția meciuri împotriva altor jucători de pe glob sau chiar turnee online. Când doi jucători se vor așeza la același cabinet arcade din Battle Hub, vor avea posibilitatea să pornească un meci la care vor putea asista toți utilizatorii prezenți în Battle Hub. Jucătorii vor putea vizita, de asemenea, secțiunea Game Center, unde vor putea încerca titluri clasice de la Capcom, precum Street Fighter II sau Final Fight.

Street Fighter 6 va fi lansat pe 2 iunie 2023, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Street Fighter YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News