VIDEO: Suicide Squad: Kill the Justice League – Squad Insider 01 – Story & Gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 16.11.2023
VIDEO: Suicide Squad: Kill the Justice League – Squad Insider 01 – Story & Gameplay
Foto: WB Games

WB Games și studio Rocksteady au publicat primul episod al unei noi serii de clipuri video dedicate jocului Suicide Squad: Kill the Justice League. Acest prim capitol, intitulat „Suicide Squad Insider 01 – Story & Gameplay” se oprește asupra acestor două aspecte ale jocului, oferind numeroase secvențe in-game, pe parcursul a aproape 20 de minute.

Totuși, mecanicile de joc prezentate nu ar indica că producătorii ar fi renunțat la abordarea de tip “Game as a Service”, nemulțumirea la adresa acesteia fiind cauza principală pentru care jocul fusese amânat în primăvara acestui an. De altfel, și data de lansare a jocului a rămas aceeași comunicată în primăvară, și anume 2 februarie 2024.

În Kill The Justice League, unitatea Task Force X (cunoscută și drept Suicide Squad), formată din Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, este însărcinată de către Amanda Waller cu o misiune aparent imposibilă: eliminarea super eroilor din Justice League. Acțiunea va avea loc în orașul Metropolis, prezentat sub forma unui mediu de joc open-world, pe fondul unei invazii extraterestre.

Jocul a fost concepută pentru a fi abordat fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul urmând să aibă posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește, fiecare cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale.

Suicide Squad: Kill the Justice League va fi lansat pe 2 februarie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Suicide Squad: Kill the Justice League YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News