VIDEO: Un joc de PS5 a devenit viral deoarece scenele sunt greu de deosebit de realitate

Autor: Adrian Popa | 28.09.2021
VIDEO: Un joc de PS5 a devenit viral deoarece scenele sunt greu de deosebit de realitate
Foto: captură de ecran

Grafica din jocurile video a ajuns atât de departe astăzi încât uneori este greu de deosebit un cadru dintr-un joc de unul din viața reală.

Zilele acestea o înregistrare din „Ride 4” a devenit foarte populară pe internet. Asta deoarece mulți oameni au crezut că acțiunea se petrece în realitate.

Jocul a debutat pe PS5 în ianuarie, dar grafica sa a ajuns să impresioneze abia acum. Inițial clipul video a fost publicat, se pare, pe canalul Joy Of Gaming de pe YouTube, unde a strâns milioane de vizualizări.

Ulterior, înregistrarea a ajuns pe Reddit și Twitter, unde a dat naștere la multe reacții.

Cliff Bleszinski, lead designer al „Gears of War”, a declarat că grafica a avansat enorm față de vremea când era el copil.

Afirmația lui a fost susținută și de alți gameri, care au publicat înregistrări cu grafica din jocurile video din copilăria lor, precum „Road Rash” (1991).

Există, însă, ceva ce indică faptul că acțiunea din „Ride 4” nu se petrece într-un cadru real. După cum a remarcat Josh Sawyer, director din cadrul companiei Obsidian, oricine ar merge atât de repede cu motocicleta pe drumuri publice ar avea, probabil, dorința să moară.

Sursa: Games Radar

CITEȘTE ȘI:

Photography Simulator, un nou joc care se anunță a fi foarte interesant

„PowerBots RETRO”: Surpriza care apare la cerințele de sistem pentru joc

Urmărește Go4Games.ro pe Google News