Viitorul seriei Assassin’s Creed: Japonia feudală, joc de mobil și parteneriat cu Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2022
Viitorul seriei Assassin’s Creed: Japonia feudală, joc de mobil și parteneriat cu Netflix
Foto: Ubisoft

Noul titlu Assassin’s Creed Mirage reprezintă însă numai unul dintre pașii pe care seria, cu peste 200 de milioane de jocuri vândute la nivel mondial, îi va face în viitor. Astfel, aventura din Assassin’s Creed Valhalla va continua, cu noi update-uri lansate ca parte a celui de-al doilea an de conținut suplimentar. Dintre acestea se va remarca The Last Chapter, un quest gratuit ce urmează să fie disponibil peste câteva luni, în care Eivor se va reîntâlni cu unele personaje-cheie din joc, inclusiv anumite personalități istorice.

Aceste esta însă numai începutul: după The Last Chapter și Mirage, seria Assassin’s Creed o va lua în mai multe direcții, multiple proiecte fiind confirmate de către Ubisoft:

  • Assassin’s Creed Codename RED va fi următorul titlu principal al seriei, după Assassin’s Creed Mirage, o nouă aventură open world RPG. Acesta este dezvoltat de studioul Ubisoft Quebec (responsabil și pentru Assassin’s Creed Odyssey), cu Jonathan Dumont în rolul de director de creație. Jocul va fi plasat într-o perioadă istorică îndelung cerută de fani: Japonia feudală.
  • Assassin’s Creed Codename HEXE va fi următorul titlu principal al seriei după Codename RED și promite o abordare nemaivăzută pentru un joc Assassin’s Creed. Este dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal, cu Clint Hocking în rolul directorului de creație.
  • Assassin’s Creed Codename INFINITY promite să fie o platformă ce urmează să includă mai multe tipuri de experiențe din cadrul acestui univers, inclusiv noile jocuri Codename RED și HEXE. De asemenea, ca parte a acestei platforme, multiplayer-ul urmează să se întoarcă sub forma unei experiențe de sine stătătoare în cadrul seriei Assassin’s Creed.
  • Assassin’s Creed Codename JADE promite o experiență AAA cu elemente RPG și action-adventure pentru platformele mobile, acțiunea urmând să aibă loc în China antică. În acest titlu free-to-play, jucătorii își vor putea crea și personaliza propriul asasin.
  • Ubisoft colaborează cu Netflix pentru realizarea unui serial live-action Assassin’s Creed, o adaptare a seriei de jocuri pentru micul ecran. Colaborarea dintre cele două entități va continua și cu un joc exclusiv Assassin’s Creed, ce urmează să fie disponibil prin intermediul platformei Netflix.

Assassin's Creed
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News