Watch Dogs 2 – Online Multiplayer Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2016
Watch Dogs 2 - Online Multiplayer Trailer

Ubisoft a prezentat la Gamescom 2016 componenta multiplayer din Watch Dogs 2, trailer-ul oficial putând fi urmărit în continuare. Alături de acesta, mai jos, puteţi admira noi imagini din modurile online ale lui Watch Dogs 2.

Acţiunea din Watch Dogs 2 va avea loc în San Francisco, metropola de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii adoptând la rândul său ctOS 2.0, sistemul de operare ce stă în spatele întregii infrastructuri a oraşului.

Jucătorii vor intra în pielea lui Marcus Holloway, acuzat pe nedrept de algoritmii ctOS 2.0 de o crimă pe care nu a comis-o. În încercarea de a-şi demonstra nevinovăţia şi de a stopa ctOS 2.0, Marcus recurge la hacking, posibilităţile oferite de Watch Dogs 2 în acest sens urmând să fie mult extinse faţă de primul joc al seriei. Jucătorii vor putea să manipuleze atât elementele ce ţin de infrastructura oraşului (drone, maşini, macarele, roboţi de securitate etc.), cât şi pe fiecare cetăţean în parte.

Mediul de joc va fi vast, străzile din San Francisco, acoperişurile clădirilor din Oakland sau birourile pionierilor epocii computerizate din Silicon Valley promiţând să fie perfecte pentru a scoate în evidenţă abilităţile de parkour ale lui Marcus. După cum puteţi observa în trailer-ul de mai sus, nu va lipsi nici multiplayer-ul, jucătorii urmând să aibă posibilitatea să se grupeze în echipe de hackeri pentru a îndeplini misiuni în modul de joc cooperativ.

Watch Dogs 2 va fi lansat pe 15 noiembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2Watch Dogs 2

Watch Dogs 2Watch Dogs 2

Watch Dogs 2Watch Dogs 2

Watch Dogs 2Watch Dogs 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News