Watch Dogs, gratuit prin Uplay

Autor: Cosmin Aionita | 08.11.2017
Watch Dogs, gratuit prin Uplay

Ubisoft oferă un cadou special celor care deţin un cont Uplay sau celor care aleg să-şi creeze unul în viitorul foarte apropiat: până pe data de 13 noiembrie 2017, toţi posesorii de conturi Uplay primesc jocul Watch Dogs (pentru PC) în mod gratuit prin intermediul serviciului de distribuţie digitală al celor de la Ubisoft.

Dacă nu aveţi deja un cont de Uplay (necesar pentru toate apariţiile recente pentru PC ale companiei franceze), puteţi profita de această promoţie, pornind procesul de înscriere aici, cu un clic pe butonul „Register for PC”.

Dacă aveţi deja un asemenea cont, porniţi clientul Uplay, logaţi-vă cu datele dvs. şi faceţi clic pe banner-ul cu Watch Dogs (ar trebui să fie primul lucru vizibil sub butoanele din partea superioară a interfeţei Uplay) pentru a adăuga Watch Dogs în libraria dvs. După parcurgerea acestor paşi, jocul va rămâne definitiv în librăria personală Uplay şi va putea fi descărcat şi pornit oricând doriţi.

Watch Dogs a fost lansat în 2014, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. O continuare, Watch Dogs 2, şi-a făcut apariţia în toamna anului trecut.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News