Watch Dogs Legion – Ubisoft confirmă cel de-al treilea titlu al seriei Watch Dogs

Autor: Cosmin Aionita | 05.06.2019
Watch Dogs Legion – Ubisoft confirmă cel de-al treilea titlu al seriei Watch Dogs

În urma nenumăratelor zvonuri legate de plasarea acţiunii unui eventual nou joc al seriei Watch Dogs în Londra, precum şi a leak-urilor apărute pe site-urile mai multor magazine online, Ubisoft a recunoscut, în mod oficial, că lucrează la cel de-al treilea titlu al seriei Watch Dogs.

Acesta se va numi Watch Dogs Legion, iar acţiunea urmează să fie plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, în viitorul apropiat. Societatea, politica, tehnologia şi influenţele culturilor străine au schimbat pentru totdeauna faţa capitalei Marii Britanii, oraşul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Încă un zvon ce pare să fie confirmat este reprezentat de posibilitatea de a juca în pielea oricărui personaj NPC pe care îl poti întâlni pe străzile Londrei, fiecare urmând să beneficieze de propriile animaţii, caracteristici şi propria voce.

Watch Dogs Legion urmează să fie dezvăluit în detaliu în cadrul conferinţei pe care Ubisoft o va susţine la E3 2019, pe care o veţi putea urmări în direct luni, 10 iunie 2019, de la 23:00 (ora României) chiar aici, pe Go4games.

Watch Dogs Legion

Urmărește Go4Games.ro pe Google News