Watch Dogs şi The Stanley Parable, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2020
Watch Dogs şi The Stanley Parable, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite la începutul fiecărui weekend, o iniţiativă lăudabilă având în vedere situaţia actuală cauzată de pandemia globală de coronavirus. Astfel, până pe 26 martie 2020, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC The Stanley Parable şi Watch Dogs.

The Stanley Parable poate fi descris drept o combinaţie dintre un walking simulator şi o aventură interactivă, cu un accent deosebit pus pe umor. Iniţial dezvoltat drept un mod gratuit pentru Half-Life 2, The Stanley Parable a fost refăcut drept un joc de sine stătător, cu noi elemente de poveste şi grafică îmbunătăţită, şi relansat în 2013.

În schimb, Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, a cărui întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Dezvoltat de Ubisoft şi lansat în 2014, Watch Dogs oferă operaţiuni de hacking, dialogurile extinse, secvenţelele de acţiune şi parkour si urmăririle cu poliţia. De asemenea, în multiplayer, jucătorii pot invada sesiunile prietenilor, în încercarea de a opera un hack fără a fi detectaţi.

The Stanley Parable poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 26 martie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/the-stanley-parable/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul Watch Dogs, accesaţi link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/watch-dogs/home, apăsaţi butonul “See Editions” şi apoi selectaţi “Get” din dreptul ediţiei de bază a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News