Xbox aduce noutăţi la Gamescom 2018

Autori: Cătălin Niţu, Cosmin Aionita | 19.07.2018
Xbox aduce noutăţi la Gamescom 2018

Prin intermediul blog-ului lui Major Nelson (pseudonimul lui Larry Hryb, Director of Programming al serviciului Xbox Live), Microsoft a confirmat că va participa la ediţia Gamescom din acest an, ce urmează să se desfăşoare în perioada 21 – 25 august 2018, în oraşul german Koln.

Cu această ocazie va fi difuzat un episod special al show-ului Inside Xbox, în direct din cadrul standului Xbox de la Gamescom 2018. Pe parcursul acestuia, conform spuselor lui Hryb, vor fi anunţate o sumedenie de noutăţi, printre care bundle-uri şi accesorii noi pentru consola Xbox One, update-uri referitoare la viitoarele jocuri, precum şi câteva… surprize. Acest livestream va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4games, marţi 21 august, cu începere de la 17:30 (ora României).

De asemenea, Microsoft promite că vizitatorii standului Xbox de la Gamescom 2018 vor putea încerca nu mai puţin de 25 de jocuri noi, din genuri variate: Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Wisps, expansion pack-ul State of Decay 2’s Daybreak Pack, precum şi un nou mod de joc pentru foarte popularul PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Xbox

Urmărește Go4Games.ro pe Google News