Xbox Game Pass pentru PC se scumpește!

Autor: Cosmin Aionita | 10.09.2020
Xbox Game Pass pentru PC se scumpește!
Foto: Microsoft

Nu toate veștile legate de serviciul Xbox Game Pass sunt bune. Astfel, începând de săptămâna viitoare, varianta pentru PC a Game Pass va ieși din stadiul Beta, această schimbare urmând să aducă, la rândul ei, o modificare de preț pentru acest serviciu: Xbox Game Pass pentru PC se scumpește!

Astfel, prețul promoțional echivalent cu 4,99$ pentru o lună de Game Pass de PC va fi majorat până la 9,99$, egal cu prețul serviciului echivalent de pe consolele Xbox One. Totuși, abonații deja existenți, al căror termen de finalizare a perioadei de abonament se apropie, vor mai fi taxați pentru o ultimă oară la prețul vechi dacă aleg să prelungească abonamentul.

Costă mai mult, oferă mai mult

Totuși, dacă Xbox Game Pass pentru PC se scumpește, ce primim în schimbul acestei măriri de preț? Ei bine, conform promisiunilor celor de la Microsoft, serviciul Game Pass pentru PC va include, începând cu perioada sărbătorilor de iarnă ale acestui an, și acces la abonamentul EA Play.

Astfel, pe lângă colecția de peste 100 de jocuri incluse în abonamentul Game Pass pentru PC, utilizatorii acestui serviciu vor avea la dispoziție și “The Vault”, o colecție de jocuri de la Electronic Arts, precum The Sims 4, Need for Speed Heat, Titanfall 2, ce primește update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Play oferă o reducere de preț de 10% pentru orice achiziție digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonații la Game Pass pentru PC (implicit și la EA Play) vor avea acces la noile apariții de la Electronic Arts cu o săptămână înainte de lansare, sub forma unor versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opțiuni oferite. Progresul realizat în aceste ediții trial va face trecerea către versiunile complete, dacă abonatul decide să le achiziționeze.

Toate jocurile produse de Microsoft, cât și o selecție de titluri de la publisheri parteneri, vor fi disponibile în cadrul abonamentului Game Pass pentru PC.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News