Xbox One – o nouă interfaţă şi suport pentru jocurile de Xbox 360 în noiembrie

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2015
Xbox One – o nouă interfaţă şi suport pentru jocurile de Xbox 360 în noiembrie

Microsoft a venit în sfârşit cu vestea mult aşteptată de posesorii de console Xbox One: noua consolă a gigantului din Redmond urmează să primească un update extrem de important în noiembrie. Acesta va aduce o nouă interfaţă grafică, mai rapidă şi mai ergonomică decat cea care a fost livrată iniţial pe Xbox One, funcţionalitatea nouă fiind bazată pe aceeaşi tehnologie din spatele proaspăt lansatului sistem de operare Windows 10.

Pe lângă îmbunătăţirile de ordin estetic şi ergonomic, noul update pentru Xbox One va aduce un feature foarte cerut de fani şi confirmat de Microsoft in cadrul propriei conferinţe de presă de la E3 2015. Astfel, dupa aplicarea viitorului update, Xbox One va deveni compatibil cu jocurile de Xbox 360, fie că acestea sunt deţinute în format fizic, pe disc, fie că au fost achiziţionate în regim digital, de pe Xbox Live.

Totuşi, în prima fază, nu toate titlurile de Xbox 360 vor putea fi rulate şi pe Xbox One. Aici găsiţi numele jocurilor compatibile din primul val, urmând ca Microsoft să adauge, periodic, noi jocuri de Xbox 360 pe această listă. Deja a fost confirmat faptul că ediţia pentru Xbox One a jocului Fallout 4 va oferi acces la un exemplar digital de Fallout 3, că toţi cei care au cumpărat şi rulat Gears of War Ultimate Edition vor primi toate jocurile seriei de pe Xbox 360 (jucabile pe Xbox One) şi că Rainbow Six: Siege va veni însoţit de exemplare digitale ale jocurilor Rainbow Six: Vegas 1 şi 2.

Update-ul care va aduce toate aceste noutăţi pentru Xbox One va fi disponibil începând cu 12 noiembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News