YouTube Playables: Google îți permite să te joci direct de pe YouTube

Autori: Cosmin Aionita, Vlad Ionescu | 27.11.2023
YouTube Playables: Google îți permite să te joci direct de pe YouTube
Foto: Profimedia Images

După mai multe zvonuri în acest sens, YouTube, serviciul de partajare de conținut video deținută de Google, a lansat o nouă funcție numită „YouTube Playables”, care aduce diferite joculețe direct pe această platformă.

Conform Google, noua secțiune are ca scop transformarea experienței utilizatorilor pe YouTube, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de jocuri diverse fără a fi nevoie de instalări suplimentare sau aplicații separate.

YouTube Playables oferă acces instantaneu la o varietate de jocuri direct pe site-ul web YouTube sau prin aplicația mobilă. Printre jocurile inițiale disponibile pentru testare se numără „Angry Birds: Showdown”, care oferă utilizatorilor o idee despre posibilitățile interactive pe care Playables le aduce pe YouTube.

Alte jocuri disponibile includ puzzle-uri precum „Brain Out” și „Daily Crossword”, precum și titluri pline de acțiune cum ar fi „Scooter Extreme” și „Cannon Balls 3D”. Funcția este în prezent în faza de testare și este accesibilă exclusiv abonaților YouTube Premium.

Citește articolul complet pe Go4IT.ro.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News