Zvon: Echipa de la Respawn Entertainment ar lucra la un joc Star Wars Mandalorian

Autor: Cosmin Aionita | 19.02.2024
Zvon: Echipa de la Respawn Entertainment ar lucra la un joc Star Wars Mandalorian
Foto: Disney Plus

Insider Gaming a dezvăluit că studioul Respawn Entertainment (seriile Titanfall și Star Wars Jedi) ar lucra la un titlu bazat pe serialul The Mandalorian, conform surselor publicației.

Jocul s-ar afla încă în stagiile incipiente ale dezvoltării, acțiunea urmând să fie plasată în perioada de vârf a Imperiului Galactic. Jucătorii ar urma să intre în pielea unui vânător de recompense Mandalorian, care, din perspectivă first person, va fi nevoit să-și captureze țintele (moarte sau vii) pentru a obține recompense financiare consistente.

Personajul principal ar urma sa fie echipat cu un jetpack, care i-ar permite executarea unor manevre precum eschivele rapide sau săriturile mai avansate. Producătorii ar dori ca acest joc Mandalorian să fie unul care să se desfășoare într-un ritm accelerat, cei mai rapizi jucători urmând să fie răsplătiți cu diferite recompense.

Pe lângă jetpack, Mandalorianul va avea la dispoziție un întreg arsenal de arme și gadget-uri, precum un mini-lansator de rachete montat la încheietura mâinii, un grapple hook, vizorul căștii ce va putea marca și evidenția inamicii și multe altele.

Jocul Star Wars Mandalorian dezvoltat de Respawn Entertainment nu va fi unul open world, ci ar urma să se desfășoare pe parcursul unor niveluri liniare, plasate pe diferite planete din universul Star Wars.

De altfel, în 2022, a fost anunțat faptul că Respawn Entertainment lucrează, pe lângă Star Wars Jedi: Survivor, la încă două titluri bazate pe universul Războiului Stelelor: un nou first person shooter, alături de un titlu de strategie dezvoltat în colaborare cu studioul Bit Reactor.

Acest presupus joc Star Wars Mandalorian ar putea fi shooter-ul pregătit de Respawn Entertainment.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News