Electronic Arts și Lucasfilm Games continuă colaborarea. Câte jocuri Star Wars urmează să lanseze

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2022
Electronic Arts și Lucasfilm Games continuă colaborarea. Câte jocuri Star Wars urmează să lanseze
Foto: Electronic Arts

După ce Lucasfilm Games a dezvăluit că va lucra și alături de alți producători la viitoare jocuri plasate în universul Star Wars, au început să apară semne de întrebare în privința relației pe care compania o are cu Electronic Arts. Pentru a risipi aceste dubii, EA, împreună cu Lucasfilm Games au confirmat că vor continua să ofere „experiențe de gaming de clasă mondială” plasate în universul Star Wars.

La cârma acestora se va afla studioul Respawn Entertainment, realizatorii unor titluri apreciate, precum cele din seria Titanfall, Apex Legends dar și ai recentului Star Wars Jedi: Fallen Order. Vince Zampella, fondatorul și managerul general al Respawn, va superviza această nouă fază a colaborării dintre Lucasfilm și publisher-ul Electronic Arts.

Nu mai puțin de trei jocuri noi Star Wars

Astfel, regizorul Stig Asmussen și echipa sa de la Respawn, responsabili direcți pentru Star Wars Jedi: Fallen Order, lucrează deja la următorul joc al seriei action/adventure Star Wars Jedi. Li se vor alătura două echipe noi în cadrul Respawn Entertainment: una condusă de Peter Hirschmann, un alt game director din distribuția studioului, care va dezvolta un nou first person shooter Star Wars, iar cea de-a doua, ce va lucra în colaborare cu proaspăt formatul studio Bit Reactor (condus de veteranul Greg Foerstch) la un titlu de strategie plasat în galaxia Star Wars.

Dezvoltarea tuturor celor trei proiecte a început deja, iar Respawn Entertainment este în căutare de noi membri talentați care să se alăture acestor trei echipe. Toate pozițiile disponibile sunt listate pe site-ul oficial Respawn Careers.

Vince Zampella, fondatorul și managerul general al Respawn Entertainment, a declarat:

În cadrul Respawn, suntem mari fani ai universului Star Wars și suntem încântați să lucrăm alături de Lucasfilm Games la noi jocuri pe care ne doream să le realizăm de mulți ani. Dacă vă doriți să lucrați la jocuri Star Wars grozave, vă așteptam să ni vă alăturați în această călătorie.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News