În plin război cu Apple, Epic lansează carcase de iPhone și AirPods

Autor: Adrian Popa | 11.05.2021
În plin război cu Apple, Epic lansează carcase de iPhone și AirPods

Epic Games a lansat, în parteneriat cu producătorul Casetify, o ediție limitată de carcase pentru telefoane Fortnite. Cele două companii oferă, de asemenea, curele pentru smartwatch-uri Apple și protecții pentru căștile AirPods.

Noile carcase de telefoane au imagini cu diverse elemente din celebrul joc video. Printre acestea se numără popularul Durr Burger.

Foto: Casetify

Se vor putea bucura de noile protecții doar cei care au telefoane marca Apple. Sunt disponibile versiuni pentru modele de la iPhone 7 până la iPhone 12. Cei care au un smartphone cu sistem de operare Android vor trebui să caute în altă parte carcase cu tema Fortnite.

Este ciudat faptul că Epic a lansat aceste accesorii pentru produse marca Apple. Cele două companii se află în război deschis după ce Apple a eliminat din App Store chiar jocul Fortnite.

Carcasele pentru AirPods și AirPods Pro vin în doar două versiuni: „Fortnite Sticker” și „Welcome to the Party Band”. Acestea costă 35 de dolari bucata.

Prețurile carcaselor de telefoane variază între 50 și 60 de dolari. Curelele pentru ceasurile Apple Watch au prețul de 52 de dolari bucata.

Este oferită și o sticlă de apă, disponibilă în variante de 550 ml și 770 ml.

Sursa: SlashGear

CITEȘTE ȘI:

Noul birou de gaming de la SecretLab ascunde cablurile folosind magneți

Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News