Au început înscrierile pentru turneul Evo 2021

Autor: Vlad Ionescu | 03.06.2021
Au început înscrierile pentru turneul Evo 2021

Vești bune pentru fanii turneului Evo 2021: organizatorii au dezvlăluit cele mai importante detalii ale ediției de anul acesta. Astfel, programul Evo 2021 Online, cât și modul de înregistrare, este pus la dispoziția tututor utilizatorilor. După ce a fost anulat anul trecut, în urma unor acuzații cu tentă sexuală aduse fostului CEO al turneului, Evo a fost preluat de PlayStation și revine în scena de eSports.

Turneul Evo 2021 se va desfășura exclusiv online și este deschis oricărui jucător, participarea fiind complet gratuită. Titlurile ce se vor regăsi în competiție sunt Tekken 7 (PC), Street Fighter V: Champion Edition (PC, PS4, PS5), Guilty Gear Strive (PS4, PS5) și Mortal Kombat 11: Aftermath (PS4, PS5). De asemenea, pe lângă aceste jocuri, organizatorii au pus bazele și unor turnee adiacente, dedicate altor jocuri de fighting, precum BlazBlue Cross Tag Battle, DragonBall FighterZ sau Soul Calibur VI.

Cum vă puteți înscrie la Evo 2021

Având de-a face cu un eveniment ce se va desfășura în întregime online, turneele vor fi separate de regiune, astfel încât toți participanții să poartă participa din propria locație. Organizatorii au postat de asemenea și modul în care fiecare titlu va fi jucat. Guilty Gear, Mortal Kombat 11: Aftermath și Tekken 7 se vor încadra în regiunea generală, în timp ce Street Fighter V: Champion Edition va fi împărțit între două divizii pentru fiecare regiune în parte.

Pentru a va înregistra, este necesar să accesați acest link – https://smash.gg/league/evo-2021-online-3/details – și să selectați regiunea, evenimentul, cât și jocul la care doriți să participați. Mai departe, veți primi toate detaliile din partea Evo. Data limită până la care se pot înscrie doritorii este 15 iulie 2021.

Pentru anul acesta, Evo va introduce peste 120 de turnee regionale, pe lângă seria Evo Community. Cât despre fondul de premiere, organizatorii vor oferi suma de 74.000 de dolari, despre care nu știe momentan cum va fi distribuită. Platformele utilizate pentru ediția de anul aceasta sunt consolele PlayStation 4 și PlayStation 5, dar și PC.

Sursa: Evo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News