Care este cea mai bună echipă de Valorant din România

Autor: Cosmin Aionita | 20.12.2021
Care este cea mai bună echipă de Valorant din România
Foto: Riot Games

Echipele DEAD WITH THE GAME și L9 s-au duelat în finala Valorant Winter Showdown, cea mai nouă competiție de Valorant din România. L9 este echipa care plecă acasă cu premiul cel mare și cu titlul de campioană, după ce a câștigat cu 2-1 în fața echipei DEAD WITH THE GAME. Turneul a fost organizat de Digital Crusade, în colaborare cu Riot Games, iar semifinalele și finalele campionatului au avut loc online pe 16 și 17 decembrie.

Mihai Lăcătuș Melowaree, căpitanul echipei L9, a spus:

Cu toate că nu ne-am antrenat suficient, aveam încredere că vom face o figură frumoasă împotriva echipei DEAD WITH THE GAME doar pentru simplul fapt că am jucat relaxați, din pură plăcere. Pe scurt, a fost o experiență faină, cu o producție pe măsură și ne dorim să putem avea șansa de a participa la cât mai multe turnee de Valorant în țară și nu numai.

Valorant Winter Showdown este unul dintre cele mai importante turnee de Valorant din țară, la startul său înscriindu-se peste 70 de echipe. Dintre acestea, în cadrul semifinalelor au ajuns cele mai bune patru echipe: YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH THE GAME și L9. Toate meciurile din calificări s-au disputat în format Best of 1, în timp ce partidele din fazele finale au decis câștigătorul după formatul Best of 3.

După o lansare globală de succes, Valorant s-a impus rapid ca favorit al gamerilor la nivel mondial, devenind unul dintre cele mai cunoscute shootere multiplayer disponibile pe PC. Lunar, Valorant este jucat la nivel global de peste 14 milioane de gameri.

Riot Games, dezvoltatorul jocului, a anunțat în vara acestui an că pregătește extinderea francizei Valorant pe mobile, pentru a fi accesibil cât mai multor jucători din România și întreaga lume.

La nivel local, printre cele mai recente proiecte ale Riot Games se află colaborarea cu Killa Fonic și Roxen, în urma căreia a rezultat piesa Crazy Valorant, inspirată de universul din joc.

Foto: Digital Crusade

Sursa: Digital Crusade

Urmărește Go4Games.ro pe Google News