Febra simulatoarelor continuă: Magnet Fishing Simulator îți va permite să pescuiești cu magneți neodim

Autor: Adrian Popa | 08.08.2022
Febra simulatoarelor continuă: Magnet Fishing Simulator îți va permite să pescuiești cu magneți neodim

Pescuitul cu magneți este un hobby din ce în ce mai popular, inclusiv în România. Un dezvoltator polonez, Pentacle, vrea să exploateze fenomenul și pregătește Magnet Fishing Simulator, care va debuta pe platforma Steam. Jocul va avea ca publisher compania PlayWay. Nu avem, deocamdată, informații despre preț.

În Magnet Fishing Simulator, cei care s-au săturat de pescuitul la undiță sau lansetă pot arunca magneți puternici, legați de o sfoară, în ape pentru a descoperi obiecte metalice valoroase. Acestea vor putea fi vândute. Pentru a obține mai mulți bani pe ele, jucătorii vor putea recondiționa obiectele găsite. Acțiunea nu va fi lipsită de peripeții. Pe fundul apelor se ascund pericole, inclusiv crocodili.

Dacă atunci când au început să apară pe bandă rulantă mulți oameni nu au luat în serios simulatoarele, multe dintre ele s-au dovedit a fi jocuri video excelente. Exemple sunt destule: Gas Station Simulator, PowerWash Simulator sau Euro Truck Simulator 2.

Pescuitul cu magneți poate fi o activitate periculoasă în viața reală

Recent, trei pasionați de magnet fishing, conduși de vânătorul de comori Bryce Nachtwey, au extras 86 de rachete și benzi cu cartușe de mitralieră dintr-un râu din statul american Georgia.

Oamenii au chemat autoritățile, iar la sfârșitul zilei au fost amendați de Georgia Department of Natural Resources. Pescuitul cu magneți nu este o activitate ilegală, dar în zona respectivă nu era permis. Se pare că autoritățile știau ce obiecte se găsesc acolo pe fundul apei. Zona în care au fost descoperite obiectele periculoase aparține bazei militare Fort Stewart.

În România, un kit decent pentru magnet fishing costă aproximativ 170 de lei. Acesta include: magnet neodim cu diametru de 75 mm, sfoară cu lungime de 20 m și carabină. Greutatea maximă suportată este de 160 kg.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News