FIFA 22: Jocul, anunțat, cu Kylian Mbappé pe copertă și tehnologie machine learning. Când va fi disponibil

Autor: Adrian Popa | 12.07.2021
FIFA 22: Jocul, anunțat, cu Kylian Mbappé pe copertă și tehnologie machine learning. Când va fi disponibil

Electronic Arts a anunțat FIFA 22, noua versiune a celebrului joc video de simulare a fotbalului. Elementul central este „HyperMotion”, un sistem care oferă mișcări și animații mai realiste pe platformele PlayStation 5, Xbox Series X/S sau Google Stadia, potrivit publisherului.

Noua tehnologie folosește algoritmi de machine learning pentru a produce animații în timp real, rezultând mișcări mai naturale.

FIFA 22 va include, pe lângă noi tactici, Career Mode, care le va permite jucătorilor să își creeze propriul club de fotbal, cu care vor putea concura, offline, în orice campionat doresc.

Jocul va fi disponibil începând cu 1 octombrie pe consolele de nouă generație, dar și pe platformele PS4, Xbox One și PC (prin Origin și Steam). O versiune FIFA 22 Legacy Edition va fi disponibilă pentru Nintendo Switch.

Cei care precomandă jocul vor avea acces la el mai devreme, de pe 27 septembrie, potrivit EA.

Clienții care achiziționează pachetul FIFA 22 Ultimate Edition vor putea descărca jocul pe consolele de generație anterioară, dar și pentru cele de ultimă generație (programul Dual Entitlement). Cei care cumpără FIFA 22 Standard Edition pentru PS4 vor fi nevoiți să cumpere separat jocul pentru PS5 dacă fac upgrade la consolă. Același lucru este valabil și în cazul Xbox One.

Potrivit Eurogamer, FIFA 22 Ultimate Edition va costa 90 de euro și va fi disponibil doar în format digital. Cei care au abonament EA Play vor primi un discount de 10%.  În varianta Standard Edition, jocul va avea prețul de 60 de euro.

În cazul FIFA 21, programul Dual Entitlement a fost diferit. Upgrade-ul next-gen a fost gratuit pentru cei care dețineau jocul, în formă fizică sau digitală, pentru PS4 și Xbox One.

Sursa: EA

CITEȘTE ȘI:

Familia Nintendo Switch se îmbogățește cu un nou model cu ecran OLED. Când va fi lansat și la ce preț

VIDEO: Momentul impresionant când un urs fură prada lupilor, surprins în RDR 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News