Fost producător „The Witcher”: Unor scenariști le displăceau cărțile și jocurile pe care este bazat serialul

Autor: Adrian Popa | 26.10.2022
Fost producător „The Witcher”: Unor scenariști le displăceau cărțile și jocurile pe care este bazat serialul
Foto: Profimedia Images

Beau DeMayo, un fost producător și scenarist care a lucrat la „The Witcher”, a declarat că unor colegi scenariști din cadrul proiectului le displăceau cărțile și jocul pe care este bazat serialul.

El a dezvăluit aceste informații într-o sesiune Q&A ținută pe Instagram Stories. Cu această ocazie, producătorul a discutat despre noul proiect pe care îl conduce, „X-Men ’97”, care va fi disponibil pe Disney+.

Vorbind despre cum construiește echipa pentru serial, DeMayo a declarat că cei implicați „trebuie să fie fani” ai materialului. Nu a fost mereu cazul, a explicat el.

„A fost un show – și anume The Witcher – unde unii dintre scenariști nu erau fani sau cărora chiar le displăceau cărțile și jocurile. Este o rețetă pentru dezastru și moral slab”, a spus DeMayo.

Citește și: Tudum 2022: Când va fi disponibil Sezonul 3 din „The Witcher”. Alte anunțuri făcute de Netflix

El a fost co-producător la două episoade din „The Witcher” și scenarist pentru altele. DeMayo nu a dat nume. La serialul Netflix au contribuit mulți scenariști, iar schimbări în echipă se produc după fiecare sezon.

Șefa proiectului „The Witcher”, Lauren Schmidt Hissrich, a declarat altceva în trecut. „Suntem toți mari fani ai cărților. Suntem toți mari fani ai jocurilor, de asemenea”, a spus ea, apoi a precizat că serialul se bazează doar pe cărți.

„The Witcher” este o serie de șase romane și 15 povești scurte fantasy scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Acestea au fost publicate în perioada 1986 – 2013.

Pe aceste opere sunt bazate cele trei jocuri video principale dezvoltate de studioul polonez CD Projekt Red și cele șase spin-off-uri ale lor.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News