Gamerul profesionist care a renunţat la „cea mai sexy” prezentatoare meteo din lume are o nouă iubită

Autor: Alex Manole | 01.10.2020
Gamerul profesionist care a renunţat la „cea mai sexy” prezentatoare meteo din lume are o nouă iubită
Foto: captură din video

Un gamer profesionist, specializat în Call of Duty, a făcut senzație în 2018 când a renunţat la relaţia „cu cea mai sexy” prezentatoare meteo din lume pentru a se juca mai mult pe computer.

Douglas „FaZe Censor” Martin, un jucător profesionist de Call of Duty, a anunţat atunci că a încheiat relaţia cu Yanet Garcia, considerată de mulţi a fi „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”.

Citește și FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Motivul lui, anunţat pe canalul de YouTube: dorea să se concentreze pe cariera de gamer. „Nu am timp pentru o iubită”, a declarat Martin, care a adăugat la momentul respectiv că se pregătea pentru Call of Duty: Black Ops IV.

 

View this post on Instagram

 

Friday ?

A post shared by Yanet Garcia ?? (@iamyanetgarcia) on

Cei doi sunt celebrităţi pe reţelele de socializare online. Garcia, din Mexic, are 13,5 milioane de fani pe Instagram, iar americanul Martin este urmărit de 2,52 milioane de utilizatori de YouTube.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Multor bărbaţi nu le-a venit să creadă motivul pentru care Martin a decis să renunţe la relaţia cu frumoasa mexicană. „Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva!”, a scris cineva pe YouTube.

Totuși, între timp tânărul și-a făcut timp o nouă iubită, pe care le-a prezentat-o recent fanilor. Martin a declarat că este împreună cu Marilyn de un an și că se înțeleg foarte bine. Tânăra nu este o celebritate online de calibrul lui Yanet, dar are totuși aproape 60.000 de fani pe Instagram.

În ceea ce o privește pe Garcia, aceasta are, de asemenea, o nouă relație.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News