Hitul Stumble Guys ajunge pe console. Primele modele pe care va putea fi jucat

Autor: Adrian Popa | 12.07.2023
Hitul Stumble Guys ajunge pe console. Primele modele pe care va putea fi jucat
Foto: captură din video

Stumble Guys, un joc foarte popular pentru dispozitive mobile și PC, va ajunge și pe console.

Titlul, inspirat de jocul battle royale Fall Guys, va ajunge prima dată pe consolele Xbox One și Series X. Apoi, Stumble Guys va fi disponibil și pe alte platforme.

Cei care doresc jocul se pot pre-înregistra pe site-ul StumbleGuys.com pentru a primi beneficii precum acces la versiunea Beta și cadouri digitale.

O dată pentru lansarea versiunii publice nu a fost anunțată.

Potrivit proprietarului, Scopely, jocul atrage zeci de milioane de jucători în fiecare săptămână. Titlul este foarte atractiv pentru utilizatorii de mobil deoarece nu există o versiune mobilă de Fall Guys.

Cei care joacă deja Stumble Guys pe smartphone, tabletă sau PC vor putea să își continue progresul pe Xbox. Cross-play-ul va fi disponibil după lansare. Astfel, jucătorii de pe toate platformele – dispozitive mobile, PC, Xbox – vor putea juca împreună.

Stumble Guys a fost dezvoltat de Kitka Games, firmă achiziționată de Scopely (Star Trek Fleet Command, Marvel Strike Force) în 2022.

Compania Scopely a fost recent cumpărată la rândul său de Savvy Games Group, conglomeratul de stat din Arabia Saudită dedicat jocurilor video, pentru 4,9 miliarde de dolari.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News