Horizon Forbidden West: Sony va planta un copac pentru fiecare jucător care obține un anumit trofeu

Autor: Adrian Popa | 16.02.2022
Horizon Forbidden West: Sony va planta un copac pentru fiecare jucător care obține un anumit trofeu
Foto: Sony

Sony a anunțat că va planta un copac pentru fiecare jucător care obține trofeul Reached the Daunt în jocul Horizon Forbidden West.

Programul se numește Play and Plant și este derulat în parteneriat cu Arbor Day Foundation. Copacii vor fi plantați în trei zone din SUA în care au loc acțiuni de reîmpădurire. Acestea se află în statele California (Sheep Fire Private Lands), Florida (Torreya State Park) și Wiscounsin (Douglas County Forest).

Campania se va încheia pe 25 martie sau când cele trei campanii de plantare de copaci sunt încheiate. Pentru acestea sunt necesari aproximativ 288.000 de arbori.

Trofeul Reached the Daunt este obținut destul de repede în Horizon Forbidden West.

Jocul va fi lansat pe platformele PlayStation 4 și PlayStation 5 pe 18 februarie, la prețul recomandat de 380 de lei. Review-urile au fost majoritatea pozitive.

Descrierea oficială a jocului este următoarea:

Întoarce-te în lumea postapocaliptică a viitorului, Horizon, explorează tărâmuri îndepărtate, luptă-te cu mașinării imense și întâlnește noi triburi uimitoare.

Pământul e pe moarte. Furtunile cumplite și molimele de neoprit decimează omenirea, iar la granițe umblă mașinării înspăimântătoare. Viața pe Pământ e pe cale de dispariție și nimeni nu are habar de ce.

Aloy trebuie să dezvăluie secretele acestei amenințări și să readucă ordinea și echilibrul în lume. Pe parcurs, trebuie să regăsească vechile prietenii, să se alieze cu noi facțiuni și să lămurească moștenirea unui trecut îndepărtat – și între timp să facă față unui inamic aparent invincibil.

La momentul actual, aproximativ 31% din suprafața planetei este acoperită de păduri, dar procentul scade în fiecare an. Între 2015 și 2020 au fost distruse în medie, anual, 10 milioane de hectare de pădure.

În fiecare minut sunt tăiați 2.400 de arbori, potrivit European Investment Bank.

Citește și: Pokemon Legends Arceus Review: RPG-ul din universul clasic, așteptat de toată lumea

Urmărește Go4Games.ro pe Google News