Peste 14 minute de gameplay din jocul horror The Medium

Autor: Cosmin Aionita | 06.01.2021
Peste 14 minute de gameplay din jocul horror The Medium

Polonezii de la Bloober Team au publicat un clip nou din The Medium, dezvăluind astfel peste 14 minute de gameplay din acest joc horror. Așteptat inițial în luna decembrie a anului trecut, The Medium a fost reprogramat pentru sfârșitul acestei luni.

Secvențele de gameplay din The Medium de mai jos constau în explorare, dialoguri, rezolvare de puzzle-uri dar și confruntări indirecte cu inamici malefici, acțiunea desfășurându-se, după cum puteți observa, în două planuri paralele.

Experiență horror în dimensiuni paralele

The Medium va pune jucătorii în pielea Mariannei, un medium bântuit de tot felul de vedenii, capabilă să interacționeze cu două lumi: cea reală și dimensiunea spiritelor.

Marianne este ghidată de viziunile sale către un hotel abandonat din Cracovia, fiind singura capabilă să rezolve misterul întunecat ascuns de această clădire. Folosindu-și abilitățile paranormale, eroina va descoperi secrete dureroase, va fi nevoită să rezolve puzzle-uri și să supraviețuiască întâlnirilor cu spirite malefice, în timp ce călătorește între cele două dimensiuni paralele.

The Medium este un joc horror ce va fi abordat dintr-o perspectivă third person, coloana sonoră fiind compusă de Arkadiusz Reikowski și Akira Yamaoka (compozitorul responsabil pentru muzica seriei Silent Hill).

The Medium va fi disponibil, începând cu 28 ianuarie 2020, în versiuni pentru consolele Xbox Series X și Xbox Series S, precum și pentru PC (inclusiv pe Steam). The Medium va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass pentru Xbox și PC.

Sursa: Bloober Team YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News