Când se lansează The Medium, jocul exclusiv pentru noua generație de console Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2020
Când se lansează The Medium, jocul exclusiv pentru noua generație de console Xbox

Bloober Team, studioul polonez din spatele unor titluri precum Layers of Fear, Observer sau Blair Witch, a dezvăluit când se lansează următorul său joc horror: The Medium. Astfel, titlul dezvoltat în exclusivitate pentru noua generație de console Xbox și PC va fi disponibil începând cu 10 decembrie 2020.

Clarvăzătoare prinsă între două lumi

The Medium va pune jucătorii în pielea Mariannei, un medium bântuit de tot felul de vedenii, capabilă să interacționeze cu două lumi: cea reală și dimensiunea spiritelor.

Marianne este ghidată de viziunile sale către un hotel abandonat din Cracovia, fiind singura capabilă să rezolve misterul întunecat ascuns de această clădire. Folosindu-și abilitățile paranormale, eroina va descoperi secrete dureroase, va fi nevoită să rezolve puzzle-uri și să supraviețuiască întâlnirilor cu spirite malefice, în timp ce călătorește între cele două dimensiuni paralele.

The Medium este un joc horror ce va fi abordat dintr-o perspectivă third person, coloana sonoră fiind compusă de Arkadiusz Reikowski și Akira Yamaoka (compozitorul responsabil pentru muzica seriei Silent Hill).

Inclus în Xbox Game Pass

Precomenzile pentru The Medium sunt listate atât de magazinul Microsoft, cu un preț de 49,99$, cât și de Steam, pentru numai 37,79€ (cu o reducere de 10% față de prețul “complet” de 41,99€).

Mai mult, The Medium, precum multe alte titluri promovate de către Microsoft, va fi disponibil chiar din momentul lansării în cadrul abonamentului Xbox Game Pass, atât pentru consolele din noua gama Xbox Series X și S, cât și pentru PC-urile echipate cu Windows 10.

Când se lansează, pe 10 decembrie 2020, The Medium va fi disponibil pentru consolele Xbox Series X și Xbox Series S, precum și pentru PC (inclusiv pe Steam). The Medium va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass pentru Xbox și PC.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News