Amnesia: The Bunker beneficiază de un demo gratuit. Cum îl puteți obține

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2023
Amnesia: The Bunker beneficiază de un demo gratuit. Cum îl puteți obține
Foto: Frictional Games

După cum au promis cu ocazia celei mai recente amânări a jocului, cei de la Frictional Games au lansat o versiune demo gratuită pentru Amnesia: The Bunker. Aceasta este disponibilă pentru PC, prin intermediul Steam, de pe pagina oficială a jocului (selectați butonul „Download” din dreptul opțiunii „Download Amnesia: The Bunker Demo”).

Acest demo permite parcurgerea secvenței introductive a jocului Amnesia: The Bunker, oferind în jur de o oră de gameplay. Noul titlu din seria Amnesia are cerințe de sistem foarte accesibile.

Amnesia: The Bunker va păstra perspectiva first person caracteristică seriei, însă va aduce modificări importante formulei cu care jocurile realizate de Frictional Games ne-au obișnuit până acum: acțiunea va avea loc într-un mediu de joc „semi open-world”, un buncăr din perioada Primului Război Mondial, iar jucătorii vor putea, de această dată, să se apere de ororile ce-i amenință cu ajutorul unui revolver. Dacă reușesc să mențină în funcțiune sistemul de iluminare…

Pe lângă arma de foc, soldatul francez Henri Clément, protagonistul din Amnesia: The Bunker, va avea la dispoziție o lanternă zgomotoasă, a cărei alimentare se realizează printr-un sistem cu dinam, dar și resursele pe care le poate găsi în buncăr, alături de un sistem de crafting menit să le pună în valoare. Vor exista elemente generate aleatoriu și multiple posibilități de a progresa, producătorii promițând că nu vor exista două sesiuni de joc identice.

Amnesia: The Bunker va fi lansat pe 6 iunie 2023 în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 și PC (Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News