Continuă seria de amânări pentru Amnesia: The Bunker. Care este noua dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 15.05.2023
Continuă seria de amânări pentru Amnesia: The Bunker. Care este noua dată de lansare
Foto: Frictional Games

După o serie de întârzieri ale datei de lansare pentru Amnesia: The Bunker, studioul Frictional Games se vede nevoit, încă o dată, să amâne jocul, la mai puțin de o lună de la ultimul astfel de anunț. De această dată, vestea a fost dată chiar de către Fredrik Olsson, liderul diviziei de creație a studioului suedez, prin intermediul mesajului video de mai jos.

Conform lui Olsson, jocul se află în plin proces de certificare la deținătorii platformelor PlayStation și Xbox, unde au fost descoperite multiple crash-uri, ce-i drept rare, ale căror identificare, reproducere și rezolvare se dovedesc a fi destul de dificile. Pur și simplu nu este timp destul, așa că Frictional Games a decis să amâne Amnesia: The Bunker până pe 6 iunie. Alternativa ar fi fost ca producătorii se lucreze în weekend-uri sau în timpul nopților, abordare ce nu se practică în cadrul Frictional Games.

În schimb, Olsson a promis că jocul va beneficia de un demo gratuit, ce va fi disponibil în curând disponibil via Steam.

Amnesia în Primul Război Mondial

Amnesia: The Bunker va păstra perspectiva first person caracteristică seriei, însă va aduce modificări importante formulei cu care jocurile realizate de Frictional Games ne-au obișnuit până acum: acțiunea va avea loc într-un mediu de joc „semi open-world”, un buncăr din perioada Primului Război Mondial, iar jucătorii vor putea, de această dată, să se apere de ororile ce-i amenință cu ajutorul unui revolver. Dacă reușesc să mențină în funcțiune sistemul de iluminare…

Pe lângă arma de foc, soldatul francez Henri Clément, protagonistul din Amnesia: The Bunker, va avea la dispoziție o lanternă zgomotoasă, a cărei alimentare se realizează printr-un sistem cu dinam, dar și resursele pe care le poate găsi în buncăr, alături de un sistem de crafting menit să le pună în valoare. Vor exista elemente generate aleatoriu și multiple posibilități de a progresa, producătorii promițând că nu vor exista două sesiuni de joc identice.

Amnesia: The Bunker va fi lansat pe 6 iunie 2023 în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 și PC (Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: Frictional Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News