Când apare The Dark Pictures Anthology: Little Hope și cum arată edițiile speciale

Autor: Cosmin Aionita | 09.07.2020
Când apare The Dark Pictures Anthology: Little Hope și cum arată edițiile speciale
Foto: Supermassive Games

După o amânare survenită din cauza pandemiei globale de COVID-19, Bandai Namco Entertainment a anunțat când apare The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Astfel, cel de-al doilea titlu al antologiei horror realizate de Supermassive Games va sosi pe 30 octombrie 2020, la timp pentru ne speria de Halloween.

Începută anul trecut cu The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, antologia horror continuă cu o poveste nouă, de sine stătătoare: prizonieri în orășelul Little Hope, patru studenți și profesoara lor trebuie să scape de creaturile de coșmar care îi urmăresc printr-o ceață impenetrabilă.

Cum arată edițiile pentru colecționari

Odată cu dezvăluirea datei de lansare, au fost făcute publice și edițiile speciale ale jocului. Așadar, când apare, The Dark Pictures Anthology: Little Hope va fi disponibil în nu mai puțin de trei ediții: Standard, Limited și Collector’s Edition.

Editia Limited Edition va fi disponibilă prin intermediul magazinelor partenere și va include un bundle format din noul The Dark Pictures Anthology: Little Hope, alături de primul joc din antologie – The Dark Pictures Anthology: Man of Medan –, o hartă imprimată pe material textil, două ținte pentru a plasa marcaje pe hartă și o cutie metalică de tip Steelcase cu patru slot-uri pentru discuri.

În schimb, Collector’s Edition va include, pe lângă jocul propriu-zis, toate bonusurile fizice prezente și în Limited Edition, alături de o replică a păpușii din 1692 a personajului Mary. Această ediție de colecție va putea fi achiziționată exclusiv prin intermediul site-ului celor de la Bandai Namco Entertainment Europe.

Când apare The Dark Pictures Anthology Little Hope

Precomenzile pentru oricare dintre aceste ediții ale The Dark Pictures Anthology: Little Hope vor fi răsplătite cu acces prioritar la DLC-ul The Curator’s Cut, o nouă modalitate de a aborda jocul, cu personaje jucabile diferite, decizii și deznodăminte noi.

Păstrează stilul jocurilor horror de la Supermassive Games

În The Dark Pictures Anthology: Little Hope, jucătorii vor avea ocazia de a-i controla, pe rând, pe toți cei cinci protagoniști, călătorind prin oraș în căutarea unei căi de scăpare.

Printre eroi, îl veți recunoaște pe cunoscutul actor Will Poulter (seria The Maze Runner, We’re the Millers, Black Mirror: Bandersnatch), pe care îl puteți admira și în primele secvențe din The Dark Pictures Anthology: Little Hope, de mai sus. De asemenea, vocea misteriosului The Curator va fi interpretată de actorul Pip Torrens.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope va păstra modurile multiplayer din primul episod al antologiei: Shared Story, în cadrul căruia doi jucători pot colabora online pentru a duce la bun sfârșit povestea, dar și Movie Night, unde până la cinci jucători pot parcurge povestea, pe rând, transferând controller-ul de la unul la celălalt.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope va fi lansat pe 30 octombrie 2020, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Când apare The Dark Pictures Anthology Little Hope

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News