Cum arată remake-ul Dead Space în comparație cu jocul inițial. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2022
Cum arată remake-ul Dead Space în comparație cu jocul inițial. Când va fi lansat
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts și studioul EA Motive au publicat câteva clipuri menite să evidențieze îmbunătățirile, în special din domeniul audio, pe care remake-ul Dead Space le va aduce în comparație cu jocul inițial realizat de Visceral Games. Deși accentul s-a pus pe componentele sonore, am primit și câteva scurte secvențe de gameplay din remake-ul Dead Space, pe care canalul de YouTube Cycu1 nu s-a putut abține să nu le compare cu porțiunile similare din jocul original. Toate pot fi admirate (și ascultate) în clipurile de mai jos.

Pentru acest remake, întreaga experiență din Dead Space este refăcută de la zero cu ajutorul motorului grafic Frostbite, promițând o poveste, personaje și gameplay îmbunătățite.

Noul Dead Space urmează firul narativ al jocului inițial, acțiunea urmând să se desfășoare pe nava spațială UGS Ishimura, al cărui echipaj a fost infectat de un parazit extraterestru.

Unul dintre puținii rămași în viață, inginerul Isaac Clarke trebuie să supraviețuiască acestui coșmar, în încercarea de a-și găsi iubita, Nicole Brennan, la rândul său prizonieră pe nava infectată. În calea sa vor sta din nou creaturile necromorph, ce pot fi doborâte doar prin secționarea membrelor acestora.

Remake-ul Dead Space își va face apariția în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, producatorii tintind prima parte a anului 2023 drept perioada de lansare.

Sursa: Dead Space YouTube, Cycu1 YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News