Dată de lansare pentru The Callisto Protocol: când vom putea juca noul horror al creatorilor seriei Dead Space

Autor: Cosmin Aionita | 06.06.2022
Dată de lansare pentru The Callisto Protocol: când vom putea juca noul horror al creatorilor seriei Dead Space
Foto: Krafton

Echipele de la Striking Distance Studios și Krafton s-au folosit de cel mai recent episod State of Play pentru a dezvălui data de lansare a jocului The Callisto Protocol: noul titlu horror al creatorilor seriei Dead Space va fi disponibil începând cu 2 decembrie 2022. Sub bagheta game director-ului Glen Schofield, The Calisto Protocol își propune să livreze o experiență horror SF next-gen, ce își va face apariția pe consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Acțiunea va avea loc pe Callisto, luna moartă a planetei Jupiter, în anul 2320: jucătorii vor fi nevoiți să evadeze din închisoarea de securitate maximă Black Iron Prison și să descopere secretele terifiante din spatele colosului United Jupiter Company. În centrul acțiunii se vor afla Jacob Lee, interpretat de actorul Josh Duhamel, un pilot al unei nave de transport blocate în Black Iron Prison, dar și un personaj misterios, în rolul căruia o veți recunoaște pe Karen Fukuhara (Suicide Squad, The Boys).

Cei de la Striking Distance Studios construiesc The Callisto Protocol folosind un proces de design unic, pe care echipa l-a botezat “Horror Engineering”. Acesta combină elemente de violență, atmosferă, tensiune, umanitate, dar sentimentul de a rămâne fără speranță, în încercarea de a crea mix-ul necesar pentru a ține jucătorul mereu “conectat” la universul jocului.

S-a dat startul campaniei de precomenzi pentru The Callisto Protocol, jocul urmând să fie disponibil în mai multe ediții, precum Day One, Standard și Digital Deluxe. Va exista și o ediție de colecție, aceasta urmând să includă un ambalaj metalic de tip Steelbook, o revistă de benzi desenate și o statuetă pentru colecționari.

The Callisto Protocol este așteptat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

callisto protocol
Foto: Krafton

Sursa: Krafton

Urmărește Go4Games.ro pe Google News