Noi imagini din titlul horror The Callisto Protocol. Jocul va fi lansat anul acesta

Autor: Cosmin Aionita | 31.05.2022
Noi imagini din titlul horror The Callisto Protocol. Jocul va fi lansat anul acesta
Foto: Game Informer

În urma articolului exclusiv publicat de revista Game Informer, și-au făcut apariția noi imagini din viitorul joc The Callisto Protocol, precum și informații suplimentare despre acest titlu horror realizat de părinții seriei Dead Space. Noile imagini, extrase din versiunea digitală a revistei, pot fi admirate în postările de pe Twitter incluse mai jos, chiar dacă, din păcate, calitatea acestora lasă de dorit.

Dintre detaliile cuprinse în acest articol dedicat, se remarcă determinarea producătorilor de a lansa The Callisto Protocol în a doua jumătate a acestui an, jocul urmând să-și facă apariția atât pe vechea generație de console (PlayStation 4 și Xbox One), cât și pe cea actuală (PlayStation 5 și Xbox Series X|S), alături de PC.

The Callisto Protocol va include atât lupte corp la corp, cât și de la distanță, personajul principal Jacob urmând să aibă la dispoziție o serie de abilități GRP cu ajutorul cărora va putea împinge sau atrage lucrurile sau inamicii către el. Iar principalii oponenți, creaturile dezgustătoare pe care le puteți admira în imagini, vor purta denumirea de „Biophages”.

De la creatorii seriei Dead Space

Jocul promite o experiență horror de nouă generație, single player, a cărei acțiune va avea loc pe Callisto, luna planetei Jupiter, în anul 2320. Jucătorii vor fi nevoiți să evadeze din închisoarea Black Iron, o instituție de securitate maximă ce ascunde secrete terifiante. The Callisto Protocol promite o combinație fascinantă de horror, acțiune și poveste, obiectivul producătorilor fiind cel de a stabili un nou etalon calitativ atunci când vine vorba de horror în contextul divertismentului digital.

La cârma proiectului se află nimeni altul decât Glen Schofield, fondator și CEO al Striking Distance Studios. Schofield este o figură marcantă a industriei dezvoltatoare de jocuri, aducându-și contribuția la titluri precum Legacy of Kain: Blood Omen 2 (din postura de game director), Dead Space, alături de Visceral Games (producător executiv), sau mai recentele Call of Duty: Advanced Warfare și Call of Duty: WWII, ca parte a echipei de la Sledgehammer Games (co-regizor și producător).

The Callisto Protocol va fi disponibil atât pentru PC, cât și pentru console, jocul urmând să fie publicat de Krafton, o asociație formată din companiile PUBG Corporation, Bluehole, Striking Distance Studios, PNIX și Delusion.

Sursa: Idle Sloth Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News