Jocul românesc Last Days of Lazarus are dată de lansare. Când îl vom putea încerca pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 31.05.2022
Jocul românesc Last Days of Lazarus are dată de lansare. Când îl vom putea încerca pe Steam
Foto: Darkania Works / GrimTalin

Studioul românesc Darkania Works, alături de publisher-ul GrimTalin, au dezvăluit data de lansare a jocului Last Days of Lazarus. Astfel, aventura horror „made in România” urmează să fie disponibilă pe PC, prin intermediul Steam, începând cu 30 iunie 2022.

În primele luni ale acestui an, mai multe voci au fost reînregistrate pentru joc, au fost adăugate puzzle-uri noi și îmbunătățite multe dintre cele vechi. De altfel, Last Days of Lazarus beneficiază de un demo complet gratuit, ce poate fi descărcat și jucat chiar acum prin intermediul Steam.

Acțiunea din Last Days of Lazarus are loc în Europa de Est, după căderea Uniunii Sovietice. Povestea se învârte în jurul unui bărbat ce se întoarce în casa părintească, după moartea mamei sale, pentru a petrece un timp alături de sora sa Lyudmila. Însă, odată cu aceste greutăți, apar și o serie de evenimente inexplicabile ce-l vor determina pe erou să cerceteze mai atent trecutul misterios al propriei familii.

Last Days of Lazarus va fi lansat pentru PC, prin Steam, pe 30 iunie 2022. Mai târziu, în cursul acestui an, jocul urmează să fie disponibil și pentru PlayStation 5, în timp ce edițiile pentru Xbox Series X|S vor sosi abia în 2023.

Sursa: Last Days of Lazarus Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News