Konami a lansat un nou joc gratuit din seria Silent Hill. Ce se întâmplă cu remake-ul Silent Hill 2

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2024
Konami a lansat un nou joc gratuit din seria Silent Hill. Ce se întâmplă cu remake-ul Silent Hill 2
Foto: Konami

Cu ocazia celui mai recent episod State of Play, Konami a dezvăluit și lansat un nou joc al seriei Silent Hill. Este vorba despre Silent Hill: The Short Message, disponibil chiar acum, în mod gratuit, pentru consolele PlayStation 5 prin intermediul PlayStation Store.

The Short Message a fost conceput drept un joc scurt, menit, cel mai probabil, pentru a promova viitoarele apariții din această serie horror. Jocul spune povestea Anitei, chemată de o prietenă într-un complex de apartamente abandonat de la marginea orașului. În timp ce explorează acest decor, Anita se confrunta cu un adevăr întunecat pe care a încercat să-l evite pe parcursul întregii sale vieți.

Conform Konami, povestea din The Short Message este „completă” și nu are legătura cu precedentele sau viitoarele titluri din serie. Acțiunea are loc în prezent și se învârte în jurul unor subiecte precum denigrarea și bullying-ul care au loc pe rețelele de socializare, teme contemporane des întâlnite în societatea din ziua de astăzi.

Silent Hill: The Short Message este disponibil pentru PlayStation 5 și poate fi descărcat gratuit de pe PlayStation Store.

Silent Hill 2 Remake rămâne fără dată de lansare

Tot în cadrul recentului episod State of Play, Konami a dezvăluit și un nou trailer pentru remake-ul Silent Hill 2, realizat în colaborare cu studioul polonez Bloober Team (The Medium, seria Layers of Fear). Din păcate, nici de această dată nu am primit vreun update în privința datei de lansare a acestui joc.

În continuare, Konami și Bloober Team se rezumă să ne informeze numai că remake-ul Silent Hill 2 se află în dezvoltare pentru PlayStation 5 și PC (Steam).

Sursa: Konami

Urmărește Go4Games.ro pe Google News