Noi secvențe din remake-ul Dead Space. Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2022
Noi secvențe din remake-ul Dead Space. Când se lansează jocul
Foto: Electronic Arts

Prin intermediul unui nou live stream dedicat remake-ului Dead Space, Electronic Arts a dezvăluit numeroase informații despre componenta artistică și modul în care efectele speciale vor amplifica momentele tensionate ale jocului. Mai mult, cu această ocazie am primit și noi secvențe de gameplay din remake-ul Dead Space, precum și un amănunt foarte așteptat: data de lansare. Astfel, remake-ul Dead Space urmează să-și facă apariția pe 27 ianuarie 2023.

Întreaga experiență din Dead Space este refăcută de la zero de studioul EA Motive cu ajutorul motorului grafic Frostbite, promițând o poveste, personaje și gameplay îmbunătățite. Producătorii promit că în remake vor fi incluse și secvențe planificate pentru titlul original, însă eliminate înainte de lansarea acestuia. De asemenea, acest remake nu va include microtranzactii.

Noul Dead Space urmează firul narativ al jocului inițial, acțiunea urmând să se desfășoare pe nava spațială UGS Ishimura, al cărui echipaj a fost infectat de un parazit extraterestru. Unul dintre puținii rămași în viață, inginerul Isaac Clarke trebuie să supraviețuiască acestui coșmar, în încercarea de a-și găsi iubita, Nicole Brennan, la rândul său prizonieră pe nava infectată. În calea sa vor sta din nou creaturile necromorph, ce pot fi doborâte doar prin secționarea membrelor acestora.

Remake-ul Dead Space va fi lansat pe 27 ianuarie 2023, in versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Dead Space YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News