Potențială perioadă de lansare pentru Alan Wake II. Când ar urma să-și facă apariția jocul

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2023
Potențială perioadă de lansare pentru Alan Wake II. Când ar urma să-și facă apariția jocul
Foto: Remedy Entertainment

Matthew Porretta, actorul ce-i dă voce personajului Alan Wake din seria omonimă, a participat la cel mai recent episod al podcast-ului Monsters, Madness, and Magic, unde a dezvăluit o potențială perioadă de lansare pentru Alan Wake II. În acest interviu, Porreta a menționat că jocul “ar trebui să fie lansat în luna octombrie” a acestui an.

Am lucrat la el [jocul Alan Wake II]. Ar trebui să fie lansat în octombrie. Suntem în plin proces de lucru [la acest joc] chiar acum. De fapt, chiar am fost în Finlanda săptămâna trecută. De acolo este compania Remedy [realizatorii jocului], niște oameni extraordinari.

– Matthew Porretta, vocea personajului Alan Wake

Dezvăluit pe scena de la The Game Awards 2021, Alan Wake II ar urma să meargă într-o direcție mult mai întunecată, fiind descris drept un joc „survival horror veritabil”, primul astfel de titlu din istoria celor de la Remedy Entertainment. Și asta pentru că studioul finlandez consideră că primul Alan Wake a fost în mai degrabă un joc de acțiune, ce includea câteva elemente horror.

Alan Wake II este așteptat pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store), urmând să fie publicat de Epic Games cu o lansare în cursul acestui an.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News