Prima imagine din The Callisto Protocol, horror-ul realizat de autorii seriei Dead Space

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2022
Prima imagine din The Callisto Protocol, horror-ul realizat de autorii seriei Dead Space
Foto: Game Informer

Game Informer a dezvăluit jocul-vedetă prezent pe coperta noului număr al revistei: este vorba despre The Callisto Protocol, jocul horror realizat de echipa de la Striking Distance Studios, foști membri ai studioului Visceral Games, responsabil și pentru jocurile Dead Space.

The Callisto Protocol
Foto: Game Informer

Mai mult, cu ocazia acestui anunț, a fost dezvăluit și primul screenshot oficial din acest joc, pe care îl puteți admira în continuare.

The Callisto Protocol
Foto: Game Informer

The Callisto Protocol promite o experiență horror de nouă generație, single player, a cărei acțiune va avea loc pe Callisto, luna planetei Jupiter, în anul 2320. Jucătorii vor fi nevoiți să evadeze din închisoarea Black Iron, o instituție de securitate maximă ce ascunde secrete terifiante. The Callisto Protocol promite o combinație fascinantă de horror, acțiune și poveste, obiectivul producătorilor fiind cel de a stabili un nou etalon calitativ atunci când vine vorba de horror în contextul divertismentului digital.

La cârma proiectului se află nimeni altul decât Glen Schofield, fondator și CEO al Striking Distance Studios. Schofield este o figură marcantă a industriei dezvoltatoare de jocuri, aducându-și contribuția la titluri precum Legacy of Kain: Blood Omen 2 (din postura de game director), Dead Space, alături de Visceral Games (producător executiv), sau mai recentele Call of Duty: Advanced Warfare și Call of Duty: WWII, ca parte a echipei de la Sledgehammer Games (co-regizor și producător).

The Callisto Protocol va fi disponibil atât pentru PC, cât și pentru console, jocul urmând să fie publicat de Krafton, o asociație formată din companiile PUBG Corporation, Bluehole, Striking Distance Studios, PNIX și Delusion. De altfel, publisher-ul a promis ca mâine vom primi vesti noi legate de The Callisto Protocol.

Sursa: Game Informer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News