Remake-ul Resident Evil 2 s-a vândut într-un număr uriaș de exemplare

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2022
Remake-ul Resident Evil 2 s-a vândut într-un număr uriaș de exemplare
Foto: Capcom

Capcom a anunțat că versiunea modernă a jocului Resident Evil 2, lansată inițial în 2019, a depășit pragul celor zece milioane de exemplare vândute la nivel global.

Lansat inițial pentru consolele de generație trecută și PC, jocul a fost gândit drept un remake modernizat și îmbogățit al titlului omonim din anii ’90, refăcut în întregime cu ajutorul motorului grafic RE Engine.

Nu doar grafica a fost adusă la zi, remake-ul folosind o perspectivă third person over the shoulder în detrimentul camerelor fixe din ediția inițială, precum și o serie întreagă de mecanici de joc actualizate. Jocul a oferit din nou ocazia de a-i controla pe cei doi eroi din ediția originală: Leon S. Kennedy și Claire Redfield, în încercarea acestora de a supraviețui epidemiei zombie din Raccoon City.

De curând, în luna iunie a acestui an, posesorii remake-ului Resident Evil 2 au primit upgrade-uri gratuite, care au adăugat suport nativ pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S, efecte redate cu ray tracing, framerate-uri ridicate, rezoluție 4K și audio redat 3D.

Resident Evil 2 este disponibil acum în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam).

Sursa: Capcom Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News