Resident Evil 4: versiunea demo este disponibilă acum. De unde poate fi descărcată

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2023
Resident Evil 4: versiunea demo este disponibilă acum. De unde poate fi descărcată
Foto: Capcom

Capcom a anunțat disponibilitatea imediata a versiunii demo pentru remake-ul Resident Evil 4, „alintată” drept Chainsaw Demo. Aceasta le permite jucătorilor să încerce primele aproximativ 15-20 minute din joc, mai exact secvența sosirii lui Leon S. Kennedy în sătucul unde se presupune ca ar fi fost ținută prizonieră fiica președintelui. Evident, dacă ne luăm după titlu, veți da piept și cu un anumit inamic emblematic din Resident Evil 4, echipat cu nelipsita sa drujbă.

Spre deosebire de alte versiuni demo ale unor jocuri Resident Evil mai vechi, în acest Resident Evil 4 Chainsaw Demo nu există vreo limită de timp și puteți rejuca segmentul pus la dispoziție de câte ori doriți.

Resident Evil 4 Chainsaw Demo poate fi descărcat, în mod gratuit, de pe Steam (PC), PlayStation Store (PS5 și PS4) și Xbox Store (Xbox Series X|S).

Remake-ul unui joc clasic

Noua versiune de Resident Evil 4 se dorește a fi remake-ul modern al jocului care a revoluționat seria și întregul gen survival horror în 2005, atunci când a fost lansat inițial pe Nintendo GameCube și, mai apoi, pe PlayStation 2. Bazat pe tehnologie modernă, jocul spune povestea deja clasică a lui Leon S. Kennedy, trimis chiar de către Președintele Statelor Unite ale Americii într-o misiune specială: localizarea și salvarea fetei liderului American, răpită undeva în Spania.

Remake-ul Resident Evil 4 va fi lansat pe 24 martie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC (Steam).

Sursa: Steam, PlayStation Store, Xbox Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News