Separate Ways este un nou Story DLC pentru Resident Evil 4. Când se lansează modul VR

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2023
Separate Ways este un nou Story DLC pentru Resident Evil 4. Când se lansează modul VR
Foto: Capcom

Capcom a dezvăluit Separate Ways, un nou pachet DLC pentru Resident Evil 4, care va prezenta evenimentele din acest remake din perspectiva Adei Wong. La ordinele infamului Albert Wesker, Ada Wong călătorește într-o așezare rurală din Europa, aflată sub controlul unei grupări religioase numite Los Iluminados. Pe parcurs, Wong îl întâlnește pe Leon S. Kennedy, aflat în propria misiune de salvare a fiicei președintelui din mâinile acestei grupări.

Ca noutate, Ada Wong va avea la dispoziție un Grappling Gun, pe care îl va putea utiliza pentru a ajunge rapid în locuri greu accesibile. Unealta va putea folosită și în timpul confruntărilor, pentru a putea executa atacuri melee chiar dacă inamicii nu se află în proximitatea protagonistei.

Simultan cu lansarea DLC-ului Separate Ways, va fi publicat și un update gratuit pentru modul The Mercenaries din Resident Evil 4, ce îi va adăuga pe Ada Wong și Albert Wesker drept personaje jucabile.

De asemenea, în iarna acestui an, Resident Evil 4 VR Mode, modul ce va permite abordarea jocului cu ajutorul PlayStation VR2, va fi disponibil gratuit. Acest VR Mode va oferi o schemă de control nouă, adaptată pentru controllerele VR2 Sense, cu posibilitatea de a folosi două arme în același timp, manevrare realistică a armelor de foc și a cuțitelor si multe altele.

DLC-ul Separate Ways pentru Resident Evil 4 va fi disponibil în format digital începând cu 21 septembrie 2023, pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC (Steam). Modul VR pentru Resident Evil 4 va fi lansat sub forma unui update gratuit, în exclusivitate pentru PlayStation VR2.

Sursa: Capcom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News