The Callisto Protocol este Gold: jocul a fost finalizat și va fi lansat la timp

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2022
The Callisto Protocol este Gold: jocul a fost finalizat și va fi lansat la timp
Foto: Krafton

Vești bune din tabăra publisher-ului Krafton: echipa de la Striking Distance Studios a confirmat, prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, că The Callisto Protocol a atins stadiul Gold. În limbaj de specialitate, stadiul Gold semnalizează finalizarea cu succes a proiectului, discul jocului fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat: The Callisto Protocol va fi lansat astfel la timp, pe 2 decembrie 2022.

Cu această ocazie, avem parte și de imagini noi din horror-ul imaginat de fost echipă din spatele seriei Dead Space, dar și de încă o veste bună. În urma apariției câtorva jocuri – Gotham Knights, A Plague Tale: Requiem – din ale căror versiuni pentru console lipsesc modurile de redare Performance, Striking Distance Studios a vrut să-și asigure fanii că The Callisto Protocol nu va suferi de acest neajuns: jocul va oferi un Performance Mode la 60 de cadre pe secundă pe consolele moderne PlayStation 5 și Xbox Series X.

Acțiunea jocului va avea loc pe Callisto, luna moartă a planetei Jupiter, în anul 2320: jucătorii vor fi nevoiți să evadeze din închisoarea de securitate maximă Black Iron Prison și să descopere secretele terifiante din spatele colosului United Jupiter Company. În centrul acțiunii se vor afla Jacob Lee, interpretat de actorul Josh Duhamel, un pilot al unei nave de transport blocate în Black Iron Prison.

Jocul va include atât lupte corp la corp, cât și de la distanță, personajul principal urmând să aibă la dispoziție o serie de abilități GRP cu ajutorul cărora va putea împinge sau atrage lucrurile sau inamicii către el. Iar principalii oponenți sunt creaturile dezgustătoare denumite „Biophages”, capabile sa “evolueze” daca nu sunt ucise la timp.

The Callisto Protocol va fi lansat pe 2 decembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

The Callisto Protocol Gold
Foto: Krafton

Sursa: The Callisto Protocol Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News