The Medium, jocul horror conceput pentru noile console Xbox, a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2020
The Medium, jocul horror conceput pentru noile console Xbox, a fost amânat

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, polonezii de la Bloober Team au anunțat că The Medium, unul dintre puținele jocuri construite special pentru noua generație de console Xbox Series X și S, a fost amânat. Așteptat inițial în decembrie, în pragul sărbătorilor de iarnă, The Medium a fost amânat până pe 28 ianuarie 2021.

Producătorii recunosc că această decizie a fost luată din două considerente: situația delicată impusă de pandemia de COVID-19 în Polonia, precum și programul de lansare a altor jocuri așteptate pe piață în aceeași perioadă.

Timpul de dezvoltare suplimentar va fi folosit pentru a finisa și mai mult ceea ce Bloober Team numește “cea mai mare, cea mai ambițioasă și cea mai înfricoșătoare experiență horror” a studioului de până acum.

Teroare în două dimensiuni paralele

The Medium va pune jucătorii în pielea Mariannei, un medium bântuit de tot felul de vedenii, capabilă să interacționeze cu două lumi: cea reală și dimensiunea spiritelor.

Marianne este ghidată de viziunile sale către un hotel abandonat din Cracovia, fiind singura capabilă să rezolve misterul întunecat ascuns de această clădire. Folosindu-și abilitățile paranormale, eroina va descoperi secrete dureroase, va fi nevoită să rezolve puzzle-uri și să supraviețuiască întâlnirilor cu spirite malefice, în timp ce călătorește între cele două dimensiuni paralele.

The Medium este un joc horror ce va fi abordat dintr-o perspectivă third person, coloana sonoră fiind compusă de Arkadiusz Reikowski și Akira Yamaoka (compozitorul responsabil pentru muzica seriei Silent Hill).

The Medium va fi disponibil, începând cu 28 ianuarie 2020, în versiuni pentru consolele Xbox Series X și Xbox Series S, precum și pentru PC (inclusiv pe Steam). The Medium va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass pentru Xbox și PC.

Sursa: The Medium Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News