Cât costă jocurile pentru Xbox Series X? Unul dintre titlurile exclusive are un preț suprinzător de accesibil

Autor: Cosmin Aionita | 29.09.2020
Cât costă jocurile pentru Xbox Series X? Unul dintre titlurile exclusive are un preț suprinzător de accesibil

Deja știm că publisherii pregătesc prețuri mai mari pentru jocurile dedicate viitoarei generații de console, majoritatea urmând să coste cel puțin echivalentul a 69,99€. Mai mult, Sony merge și mai departe, confirmând că titlurile proprii publicate pentru PlayStation 5, precum Demon’s Souls sau Destruction All Stars vor costa nu mai puțin de 79,99€. În aceste condiții, este logic să aruncăm o privire și în “tabăra adversă”, punând întrebarea: cât costă jocurile pentru Xbox Series X?

The Medium, mai ieftin decât ne așteptam

Un posibil răspuns vine din partea unuia dintre cele mai promițătoare titluri exclusive dedicate viitoarei generații de console Xbox: The Medium, de la studioul Bloober Team. Astfel, noul titlu al studioului polonez este listat de magazinul Microsoft cu un preț de 49,99$, în timp ce același joc poate fi precomandat chiar acum de pe Steam pentru numai 37,79€ (cu o reducere de 10% față de prețul “complet” de 41,99€).

Mai mult, The Medium, precum multe alte titluri promovate de către Microsoft, va fi disponibil chiar din momentul lansării în cadrul abonamentului Xbox Game Pass, atât pentru consolele Xbox, cât și pentru PC-urile echipate cu Windows 10.

Serviciul Xbox Game Pass include acces la o colecție de peste 100 de jocuri, pentru consolele Xbox One sau pentru PC. Mai mult, ediția pentru PC a abonamentului Xbox Game Pass va include, începând cu ultima perioadă a acestui an, și serviciul EA Play de la Electronic Arts. Xbox Game Pass Ultimate, cea mai avansată versiune a acestui abonament, include acces comun la bibliotecile de jocuri pentru console și PC, serviciul EA Play, precum și Xbox Live Gold pentru a multiplayer online pe consolele Xbox.

Este The Medium reprezentant pentru cât costă jocurile pentru Xbox Series X? Probabil că nu, publisherii mari urmând să împingă prețurile propriilor jocuri next-gen, indiferent de platformă, la nivelul practicat pentru PlayStation 5.

Horror psihologic în două dimensiuni paralele

The Medium va pune jucătorii în pielea unui astfel personaj, singurul capabil să rezolve misterul întunecat al unei fost baze comuniste. Folosindu-și abilitățile paranormale, eroina va descoperi secrete dureroase, va fi nevoită să rezolve puzzle-uri și să supraviețuiască întâlnirilor cu spirite malefice, în timp ce călătorește între două dimensiuni paralele.

The Medium este un joc horror ce va fi abordat dintr-o perspectivă third person, coloana sonoră fiind compusă de Arkadiusz Reikowski și Akira Yamaoka (compozitorul responsabil pentru muzica seriei Silent Hill).

The Medium va fi lansat în toamna târzie a acestui joc, urmând să fie disponibil pentru consolele Xbox Series X | S, dar și pentru PC (inclusiv Steam). The Medium va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass pentru Xbox și PC.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News