Zvon: Until Dawn va fi relansat pe PlayStation 5 și PC. Urmează și alte titluri Sony pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2024
Zvon: Until Dawn va fi relansat pe PlayStation 5 și PC. Urmează și alte titluri Sony pentru PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

După confirmarea faptului că jocul Until Dawn va fi transformat, de către Sony, într-un film de lung metraj, „zvonacul” billbil-kun de la Dealabs Magazine revine cu noi vești referitoare la acest joc. Înainte de a continua însă, trebuie menționat că billbil-kun este un leaker cunoscut atunci când vine vorba despre informații legate de Sony și PlayStation, „predicțiile” acestuia adeverindu-se în majoritatea cazurilor.

Astfel, conform acestuia, odată cu trecerea către marele ecran, Until Dawn va primi și noi versiuni pentru PlayStation 5 și PC. Nu se știe încă dacă această nouă versiune va fi un remaster sau un remake complet pentru aceste platforme, însă billbil-kun afirmă că noua variantă se află în dezvoltare de mai bine de un an. Vești oficiale despre Until Dawn pe PS5 și PC ar urma să sosească în maximum două săptămâni, spune leaker-ul.

Același personaj afirmă că Death Stranding 2 va purta subtitlul „On The Beach”, vești oficiale în acest sens urmând să fie comunicate… ați ghicit, în viitoarele două săptămâni.

Alte titluri exclusive ar urma să vină pe PC

Until Dawn nu ar fi singurul joc pe care Sony se pregătește să-l aducă pe PC, după lansarea de pe consolele PlayStation 5. Conform zvonurile apărute pe 4chan, din partea unui așa-zis angajat al studioului Nixxes Software (studio specializat în portarea jocurilor pe diferite platforme), Sony s-ar pregăti sa lanseze, pe parcursul anului 2024, versiuni pentru PC ale următoarelor jocuri: The Last of Us Part II, God of War Ragnarok, Demon’s Souls (remake), Ghost of Tsushima și Gran Turismo 7.

Momentan, știm sigur că Horizon Forbidden West Complete Edition, ce include și expansion-ul Burning Shores, se va îndrepta către PC, nefiind însă confirmată data sa de lansare.

Until Dawn a fost realizat de studioul Supermassive Games și lansat în 2015, pentru PlayStation 4.

Sursa: Dealabs Magazine

Urmărește Go4Games.ro pe Google News