VIDEO: Alan Wake II are dată de lansare! Jocul va avea doi eroi principali

Autor: Cosmin Aionita | 26.05.2023
Foto: Remedy Entertainment

Cu ocazia PlayStation Showcase, Epic Games și studioul Remedy Entertainment au oferit un nou trailer pentru Alan Wake II, confirmând și cele mai recente zvonuri în ceea ce privește data de lansare a jocului. Astfel, Alan Wake II va fi disponibil începând cu 17 octombrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Doi eroi principali, două povești interconectate

Spre deosebire de primul titlu din serie, Alan Wake II va beneficia de doi protagoniști, ambii jucabili pe parcursul campaniei sale. Pe de-o parte, îl vom avea pe Alan Wake, un scriitor prizonier într-o lume de coșmar de dincolo de universul nostru, care, în încercarea disperată de a evada, scrie o poveste întunecată, capabilă să afecteze realitatea lumii noastre.

De cealaltă parte o vom întâlni pe Saga Anderson, o agentă FBI cu o reputație de invidiat, capabilă să rezolve cazuri ce par, la prima vedere, imposibile. Anderson va sosi în orășelul Bright Falls pentru a investiga o serie de crime ritualice; aici, eroina va descoperi un manuscris horror, iar scrierile din acele pagini vor începe sa devină realitate.

Cei doi eroi vor fi nevoiți astfel să exploreze două realități diferite, conectate între ele prin metode pe care niciunul nu este capabil să le înțeleagă. Producătorii dau asigurări că, pentru a gusta povestea din Alan Wake II, nu este nevoie ca jucătorii să fi parcurs înainte primul joc din serie sau expansion-ul AWE pentru Control.

Alan Wake II lansare
Foto: Remedy Entertainemnt

Fără Alan Wake II pe disc

Alan Wake II va fi disponibil doar în format digital, prin PlayStation Store (PS5), Microsoft Store (Xbox Series X|S) și Epic Games Store (PC). Nu vor exista versiuni fizice ale jocului, Epic Games și Remedy Entertainment motivând această decizie prin faptul că majoritatea utilizatorilor au migrat deja către distribuția digitală, iar console precum ediția digitală de PS5 sau Xbox Series S nici măcar nu mai au un drive optic.

În plus, disponibilitatea exclusiv digitală va permite ca jocul să fie comercializat la un preț mai accesibil decât un titlu disponibil pe disc. Iată edițiile în care va fi disponibil Alan Wake II:

Standard Edition: va include jocul de bază Alan Wake II.

Preț: 49,99€ (PC); 59,99€ (console).

Deluxe Edition: va include jocul de bază Alan Wake II, alături de următoarele bonusuri:

  • Expansion Pass (două pachete DLC: Night Springs Expansion și Lake House Expansion)
  • Nordic Shotgun Skin pentru Saga (parte a Expansion Pass-ului)
  • Parliament Shotgun Skin pentru Alan
  • Crimson Windbreaker pentru Saga
  • Celebrity Suit pentru Alan
  • Lantern Charm pentru Saga

Preț: 69,99€ (PC); 79,99€ (console).

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru oricare dintre aceste două ediții vor primi următoarele item-uri digitale in-game drept bonus:

  • Ornate Revolver Skin pentru Alan
  • Survival Resources Pack pentru Saga

Alan Wake II va fi lansat pe 17 octombrie 2023, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Alan Wake II lansare
Foto: Remedy Entertainment

Sursa: AlanWake.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News